מנהל/ת לחדר האוכל של קיבוץ סעד
מנהל/ת לחדר האוכל של קיבוץ סעד
חברה:
קיבוץ סעד
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד:
הפעלת חדר אוכל תוך דגש על מתן שירות איכותי לכלל אוכלוסיית סעד לשביעות רצון הלקוחות.
פעילויות ותחומי אחריות עיקריים בתפקיד:
- ניהול והפעלת צוות עובדי ח"א ( המנהל הינו אחד מתוך צוות העובדים).
- מתן שירות וכתובת לפניות הציבור – שירות לקוחות (משוב, ביקורת).
- אחריות על הניקיון ותחזוקת המבנה באזורים המוגדרים תחת אחריות ח"א.
- אחריות על תפעול ארוחת צהרים, 5 ימים בשבוע, בין הימים א' לה'.
- פיקוח על רמת ואיכות המזון המוגש בח"א, הזמנת מוצרים מהקייטרינג וקשר רציף עם שוטף הכלים.
- ניהול הקופה, מעקב אחרי מחירי מנות ועדכונם לפי התפריט, אחריות על סגירת קופה וניהול הקופה.
- תאום עם בעלי השמחה ועם הקייטרינג לאירועים ולציוד של חדר האוכל.
כפיפות:
- מנהל קהילה
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- יכולת ארגון וסדר. יכולת מתן שירות ברמה גבוהה.
- מחויבות למקום העבודה, חריצות ומסירות, יכולת פיקוח והנעת עובדים.
- יכולת עבודה תחת לחץ, חריצות ונכונות לעבוד כחלק מהצוות.
- יכולת קבלת החלטות בזמן אמת והתגמשות בהתאם.
- יכולת ניהול כספית , לרבות ניהול תקציב ותוכניות עבודה.
- עדיפות לניסיון בניהול חדר אוכל / או תפקיד דומה..
- נדרשת – הגעה עצמאית.
- היקף המשרה: חצי משרה – בין הימים א' לה' , חובה להיות נוכח/ת בשעות א. צהרים בין השעות 11-15.
- תחילת עבודה : מידית
היקף המשרה:
משרה חלקית
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור