ניהול מטבח וחדר אוכל בקיבוץ חצור
ניהול מטבח וחדר אוכל בקיבוץ חצור
חברה:
חסוי
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע:
מנהל/ת
תאור תפקיד:
- ניהול תקציב הענף, מעקב ובקרה על הביצוע.
- אספקת ארוחות לאוכלוסיית הסועדים.
- אחראי על הרכש והמלאי של הענף.
- ניהול צוות עובדים של המטבח וחדר האוכל על כל המשתמע מכך - גיוס, הגדרת תפקידים, הדרכת העובדים.
- תמחור מנות.
- הכנת תפריט ביחד עם הטבח הראשי.
- אחריות כוללת על תחזוקת המבנה ותקינותם של כלים וציוד של הענף.
- ייצוג הענף במוסדות הקיבוץ.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
- ניסיון ניהולי.
- הבנה כלכלית בסיסית.
- רקע בתחום המזון.
- יכולת ניהול צוות עובדים וניודם בהתאם למשימות.
- נכונות לעבודה מאומצת גם בשעות ובימים לא שגרתיים.
- תודעת שירות גבוהה.
- תקשורת בין אישית טובה
- כושר עמידה בלחצים
- יכול ניהול מו"מ.
היקף המשרה:
משרה מלאה
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור