ניהול חדר אוכל בסעד
ניהול חדר אוכל בסעד
חברה:
קיבוץ סעד
תחום:
מטבח / מזון / מסעדנות
ניהול
תאור תפקיד:
יעוד ותכלית התפקיד:
הפעלת חדר אוכל תוך דגש על מתן שירות איכותי לכלל אוכלוסיית סעד לשביעות רצון הלקוחות.
פעילויות ותחומי אחריות עיקריים בתפקיד:
- ניהול והפעלת צוות עובדי ח"א ( המנהל הינו אחד מתוך צוות העובדים).
- מתן שירות וכתובת לפניות הציבור – שירות לקוחות (משוב, ביקורת).
- אחריות על הניקיון ותחזוקת המבנה באזורים המוגדרים תחת אחריות ח"א.
- אחריות על תפעול ארוחת צהרים, 5 ימים בשבוע, בין הימים א' לה', בין השעות 10:30-15:00.
- פיקוח על רמת ואיכות המזון המוגש בח"א, מול הקייטרינג של סעד
- ניהול הקופה, מעקב אחרי מחירי מנות ועדכונם לפי התפריט, אחריות על סגירת קופה וניהול הקופה.
- תאום עם בעלי השמחה ועם הקייטרינג לאירועים ולציוד של חדר האוכל.
כפיפות:
- מנהלת קהילה ואגודה
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
כישורים נדרשים:
- יכולת ארגון וסדר. יכולת מתן שירות ברמה גבוהה.
- מחויבות למקום העבודה, חריצות ומסירות, יכולת פיקוח והנעת עובדים.
- יכולת עבודה תחת לחץ, חריצות ונכונות לעבוד כחלק מהצוות.
- יכולת קבלת החלטות בזמן אמת והתגמשות בהתאם.
- יכולת ניהול כספית , לרבות ניהול תקציב ותוכניות עבודה.
- עדיפות לניסיון בניהול חדר אוכל / או תפקיד דומה..
- נדרשת – הגעה עצמאית.
היקף המשרה: חצי משרה – בין הימים א' לה' , חובה להיות נוכח/ת בשעות א. צהרים בין השעות 11:00-14:50
תחילת עבודה : מידית
רק פניות מתאימות תענינה
היקף המשרה:
משרה חלקית
שעות עבודה:
חצי שמרה בין 10:00 ל 15:00, חמישה ימים בשבוע
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור