טבח | מעברים נגב צפוני

טבח

טבח

חברה: 
מפעלי מזון יד מרדכי
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
עובד/ת מטבח
תאור תפקיד: 

אחראי יצור פחמימה במטבח המוסדי

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 
  1. עבודה לפי תכנית יצור
  2. עובד בצורה נקייה ומסודרת.
  3. עבודה בלחץ זמן.
  4. כשיר מבחינה בריאותית לעבוד פיזית מאומצת.
  5. ניסיון קודם יתרון.

     

    ארוחת צהריים על חשבון המפעל.

    תנאים סוציאליים טובים.

נחשב כעבודה מועדפת.

 

**שעות עבודה עבור כל המשרות 06:00 עד 15:00.

**מערך הסעות מסודר מאשקלון בלבד.

 

 

השכלה נדרשת: 
אין דרישה מיוחדת
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
שעות עבודה: 
06:00-15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור