טבח/ית | מעברים נגב צפוני

טבח/ית

טבח/ית

חברה: 
מפעלי מזון יד מרדכי
תחום: 
מטבח / מזון / מסעדנות
מקצוע: 
טבח/ית
תאור תפקיד: 

סגן מנהל מטבח מוסדי

דרישות התפקיד וניסיון נדרש: 

טבח:

  1. עבודה לפי תכנית יצור
  2. עובד בצורה נקייה ומסודרת.
  3. עבודה בלחץ זמן.
  4. כשיר מבחינה בריאותית לעבוד פיזית מאומצת.
  5. ניסיון קודם יתרון.

 

ארוחת צהריים על חשבון המפעל.

תנאים סוציאליים טובים.

שכר גבוה למתאימים.

השכלה נדרשת: 
לימודי תעודה
היקף המשרה: 
משרה מלאה
סוג המשרה: 
משמרות
שעות עבודה: 
06:00-15:00
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.

משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.

סגור