מנהל/ת יצור למפעל מזון
מנהל/ת יצור למפעל מזון
חברה:
תנועת אור
תחום:
ייצור ותעשייה
מקצוע:
מנהל/ת ייצור
תאור תפקיד:
אחראיות על:
- תהליך הייצור כולל בטיחות, איכות, זרימת החומר, תפוקה ועלויות.
- קביעת סדרי עדיפויות ופתרון בעיות טכניות ותפעוליות.
- הבטחת ייצור לפי התהליך הטכנולוגי שנקבע.
- אחריות לתחזוקת הציוד, איכותו ותפוקתו.
- פיתוח יכולות עובדי ומנהלי קוויי הייצור.
- אחריות להטמעת כלל נהלי האיכות, הבטיחות ואיכות הסביבה במחלקה ע"פ הנדרש .
- תיאום העבודה וממשקים מול גורמים אחרים במפעל כגון: לוגיסטיקה ומכירות בנושאי מלאי תוצ"ג, ח"ג, ח"א, טכנולוגיה, הבטחת איכות, החזקה ובקרה כלכלית.
טיפול בתשתיות ניהוליות:
- אפיון בנייה והטמעה של שגרות הניהול במחלקה.
- הובלת פרויקטים בייצור הקשורים לתהליכי שיפור והתייעלות תוך אפיון והטמעה של מדדי הייצור והתפעול והגדרת פעולות לשיפור בעקבות ביצועי המדדים.
- שיפור התיעוד ושיטות העבודה בייצור למטרת שיפור היעילות, האיכות והבטיחות תוך הקמת מערך דיווחים ודוחות לניהול הייצור כולל הצבת מדדי ביצוע (KPI'S), מעקב, בקרה ופעולות מתקנות אחר עמידה במדדים/יעדים.
טיפול במשאב האנושי והטמעת תרבות אירגונית
- ניהול וטיפוח שוטף של המשאב האנושי בייצור.
- גיוס עובדים (כל עוד אין מש"א) ושימור עובדים מחוייבים ומקצועיים.
- יישום ביצוע תוכנית הדרכות לעובדים ומנהלים בייצור תוך כדי סגירת פערים.
- בניית יכולות בקרב כלל עובדי הייצור להשתתפות והובלת תהליכי שיפור מתמיד.
דרישות התפקיד וניסיון נדרש:
ניסיון:
חובה - ניסיון בתחום תעשיית המזון, יתרון לבעל ניסיון (רצוי לפחות 5 שנים) בניהול מערך ייצור ואו קווי ייצור בחברות הקשורות לחברות רב-לאומיות, ידע וחשיפה לשיטות ומתודולוגיות ניהול מתקדמות.
- הובלת והנהגת עובדים בתחום ריצפת הייצור.
- ניתוח והטמעת תהליכים.
- הבנה עסקית, ניתוח דוחות תפעוליים ומדדים פיננסים.
כישורים ויכולות – מפתחות להצלחה:
יכולת הנעה עצמית, תקשורת בינאישית מפותחת, אסרטיביות, יכולת להנהיג, חתירה למצוינות והישגיות, מחויבות עצמית גבוהה - "נאה דורש נאה מקיים", גישה פרואקטיבית ופתיחות לשינויים ויכולת התמודדות עם אתגרים.
- יכולת הנעה עצמית ומחוייבות אישית גבוהה בגדר "נאה דורש נאה מקיים" ויכולת התמודדות עם אתגרים.
- חתירה למצויינות והישגיות, ממוקד ביצועים ותוצאות- בחירת יעדים עם השפעה משמעותית על התוצאות העסקיות , תוך לקיחת סיכונים מחושבים.
- הנהגה, השפעה ושכנוע - יכולת להוביל שינויים בתהליכים ובתרבות האירגונית תוך יצירת מחויבות ומוטיבציה בקרב מנהלים ועובדים באמצעות הטמעת תרבות של עבודת צוות, שאיפה למצוינות ופיתוח כישרונות.
- גישה פרואקטיבית
- תקשורת בינאישית מפותחת.
השכלה:
השכלה מתאימה מתחום תעשייה וניהול, הנדסה ואו השכלה אחרת רלבנטית להצלחה בתפקיד.
השכלה נדרשת:
מהנדס/ת
היקף המשרה:
משרה מלאה
שעות עבודה:
משרת אמון
למשרה זו, קורות החיים ישלחו ישירות למעסיק. רק פניות מתאימות תענינה.
משרה זו סגורה ולא ניתן לשלוח אליה קורות חיים.
סגור